ECG is verheugd om mee te kunnen delen dat zij zich per 1 februari jongstleden heeft versterkt met een nieuwe medewerker: Coen Cornelissen.

Coen is door zijn grote belangstelling voor de (lucht)oorlog in de periode 1940-1945 landelijk bekend komen te staan als dé autoriteit op het gebied van luchtoorlog en zal daarom als Projectleider/Adviseur Vliegtuigbergingen het team van ECG komen versterken.

Coen heeft 26 jaar als beroepsmilitair voor het Ministerie van Defensie gewerkt en is veteraan. Los van zijn werk bij de Koninklijke Landmacht heeft hij de afgelopen decennia diverse publicaties op zijn naam weten te zetten en onderhoudt hij veelvuldig contact met overheden, kenniscentra, bedrijven, onderzoeksinstanties en nabestaanden van betrokkenen bij de luchtoorlog. Door zijn expertise, parate kennis en gedrevenheid is hij de afgelopen decennia als adviseur betrokken geweest bij de uitvoering van diverse vliegtuigbergingen: zowel uitgevoerd door particuliere bedrijven als ECG, als door het Ministerie van Defensie zelf.

De kennis, ervaringen en het karakter van Coen Cornelissen sluiten naar onze mening perfect aan bij de stijl van ECG als opsporingsbedrijf: flexibel, doelgericht, efficiënt en altijd met het oog op kwaliteit.

Heeft u vragen over Coen of over onze bergingsactiviteiten? Neemt u gerust en vrijblijvend contact op via 024-6452409 of via c.cornelissen@ecg-group.nl