Over ons

Explosive Clearance Group (ECG) is de onafhankelijke specialist op het gebied van opsporing ontplofbare oorlogsresten (OOO). Het vakkundig uitvoeren van het gehele opsporingsproces is onze kernactiviteit. Als betrouwbaar partner beschikken we over de expertise om u van A tot Z te begeleiden in het gehele proces of onze dienstverlening te beperken tot specifieke fases.

Jaar ervaring
15
793
Explosievenonderzoeken

1931
Explosievenopsporingen

30.065
Explosieven veiliggesteld

613
Tevreden klanten

Onze klanten over ECG

  Lotje Egmond

  “ De Afdeling Vooronderzoek van de Explosive Clearance Group is een professionele en prettige groep mensen om mee samen te werken. Kwaliteit van het vooronderzoek en het advies is hoog en voldoet aan de meeste recente regelgeving. Behalve dat wij erg tevreden zijn over het werk van ECG draagt hun werk ook weer bij aan de tevredenheid van onze eigen klanten. ”
  Omgevingsmanager Sweco Nederland B.V.

  Henk Hazelhorst

  “ In diverse rollen mocht ik ECG inschakelen als adviseur Conventionele Explosieven, zowel vanuit een detacheringsrol bij overheden als vanuit Arcadis. Niets anders dan lof: snel en efficiënt, flexibel als het moet, afspraak is afspraak en meedenkend met de opdrachtgever. ”
  Projectleider Arcadis Nederland B.V.

  Stijn Rutten

  “ Mooder Maas (Dura Vermeer – Ploegam) doet voor het onderzoek naar OCE zaken met ECG vanwege hun expertise op dit gebied. De combinanten werken al jaren samen met ECG bij eerdere projecten. ECG weet door hun ervaring wat wel en niet mogelijk is. Door de flexibele houding ten opzichte van onze werkzaamheden ontstaat een goede onderlinge samenwerking. ”
  Operationeel Omgevingsmanager Mooder Maas

Onze waarden en certificaten

Betrouwbaarheid en professionaliteit zijn belangrijke kernwaarden voor ECG. Dat uit zich in volledige WSCS-OCE certificering: zowel op deelgebied A als B. Om onze professionaliteit te waarborgen, wordt ECG jaarlijks meerdere malen – aangekondigd en onaangekondigd – geauditeerd door de TUV.
Bij ECG werken vakspecialisten met ruime kennis en ervaring. Met onze deskundige historici, civiel technici, GIS-deskundigen en explosievendeskundigen staat ECG garant voor een gedegen onderzoek en eerlijk advies. Samenwerken op de lange termijn, daar geloven we in.
Betrouwbaarheid.
Professionaliteit.
Kwaliteit.
Wij zijn ECG.
Bedrijfsvideo Explosive Clearance Group

Laatste nieuws