Zoek op trefwoord

  • bagger_vijver.jpg
  • Deva 4.jpg
  • Duiker.jpg
  • Ieper 1919.jpg
  • Nieuwe methode.jpg
  • Ruiming brandbommen-120311 6.jpg
  • V1 2.jpg

Er begeven zich in de Nederlandse bodem nog een groot aantal bommen, granaten, mijnen en munitie die tijdens de Tweede Wereldoorlog niet tot ontploffing zijn gekomen. De toestand waarin deze conventionele explosieven (CE) zich bevinden verslechtert onder de invloed van weersomstandigheden en grondwater. Bouw- en ontwikkelingstrajecten kunnen door de mogelijke aanwezigheid van CE langdurig worden vertraagd en CE brengen gevaar mee voor diegenen die er tijdens bodemingrepen op kunnen stuiten. Zaak om als overheid of gebiedsontwikkelaar snel zicht te krijgen op de toestand van úw locatie. Want zeker in het geval van verborgen explosieven geldt: voorkomen is beter dan genezen.

Op basis van grote specialistische kennis en jarenlange ervaring op het gebied van explosievenopsporing kan ECG een helder beeld verschaffen van uw specifieke bodemsituatie. Hiervoor dient gedegen vooronderzoek, zonodig aangevuld met een detectie van het gebied te worden uitgevoerd. Vervolgens kan het gebied worden gesaneerd middels benadering en indien nodig, het veiligstellen van de explosieven. De kracht van ECG?

- Gekwalificeerde medewerkers die naast hun eigen vakmanschap en ervaring direct toegang hebben tot alle benodigde aanvullende kennis en middelen waar een specifiek project om zou kunnen vragen.

- Innovatieve inslag. ECG volgt alle ontwikkelingen op de voet en maakt gebruik van de meest moderne onderzoeks- en opsporingstechnieken.

- De juiste prijs, dankzij bovenstaande punten én pragmatische aanpak.

De aard, omvang en randvoorwaarden van een onderzoek worden vooraf goed met de opdrachtgever besproken en vastgelegd. Daarbij wordt ook de door de klant gewenste zekerheidsgraad meegewogen: ECG geeft de juiste richting aan, de klant blijft aan het stuur.

ECG

Explosive Clearance Group
Contactpersonen:
Ing. F.Pas / Ing. R.Jacobs
Nieuweweg 210
6603 BV Wijchen
Nederland

Postadres:
Explosive Clearance Group
Postbus 332
6500 AH Nijmegen
Nederland

 

T: 024-645 24 09

 

Voor algemene info: 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor het aanvragen van offertes:

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Download brochure