Zoek op trefwoord

Certificering Explosive Clearance Group

Het opsporen van conventionele explosieven is een serieuze bezigheid. Gelukkig gebeuren er in Nederland weinig ongelukken met explosieven. Dit heeft mede te maken met het feit dat opsporingswerkzaamheden enkel door gecertificeerde bedrijven mogen plaatsvinden. Gelet op de grote gevaren voor veiligheid en gezondheid van de, bij het opsporen van conventionele explosieven betrokken werknemers en andere personen, worden zware eisen worden gesteld aan zaken als veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.

Dientengevolge werkt ECG volgens de eisen zoals gesteld in de VCA** 2008 / 5.1, ISO 9001:2008 en SIKB 7000 protocol 7001/7004. Bovendien is ECG gecertificeerd voor de deelgebieden A en B van het Werkveldspecifiek Certificatieschema WSCS-OCE.

Voor meer informatie over deze kwaliteits- en veiligheidssystemen klikt u links, onder 'certificeringen', op de desbetreffende knop. 

Eisen die zijn gesteld aan het opsporingsproces zijn terug te vinden op de site van de Vereniging Explosieven Opsporing (VEO) via www.explosievenopsporing.nl.

ECG

Explosive Clearance Group
Contactpersonen:
Ing. F.Pas / Ing. R.Jacobs
Nieuweweg 210
6603 BV Wijchen
Nederland

Postadres:
Explosive Clearance Group
Postbus 332
6500 AH Nijmegen
Nederland

 

T: 024-645 24 09

 

Voor algemene info: 

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor het aanvragen van offertes:

E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Download brochure